Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Samlinger

Konfirmasjonssamlingene er annenhver torsdag kl. 18:00–20:00, i partallsuker. Dette er hovedsamlingen hvor undervisningen vanligvis skjer. Første samling er 22. august 2024.

Introtur

På begynnelsen av året arrangerer vi en «bli kjent-tur». Denne er inkludert i prisen for Tentro og er obligatorisk. Dato kommer når høsten nærmer seg. Denne turen handler om å bli kjent og sammensveiset som gjeng.

Spaniatur

Å reise sammen med konfirmantgruppa til utlandet er en opplevelse for livet! Vi har mange års erfaring med konfirmantturer til utlandet. Nå reiser vi til Spania!

Vi skal forberede oss med litt spanske gloser, før vi reiser til Benidorm 21.-24. februar 2025. Her skal vi besøke «Corazón Exprés» (Hjerteekspressen), besøke et par kirker, spise tapas og ha det godt sammen. Det blir nok også tid til noen vanlige utenlandsting som å spise ukjent eksotisk mat og kjøpe litt suvenirer.

Konfirmasjonsdagen 2025

Selve konfirmasjonsdagen blir lørdag 26. april 2025 kl. 11.00. Sted kommer vi tilbake til.

Share on Facebook

Logg inn