Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Samlinger

Konfirmasjonssamlingene er annenhver torsdag kl. 18:00–20:00, i partallsuker. Dette er hovedsamlingen hvor undervisningen vanligvis skjer. Første samling er 24. august 2023.

Introtur

På begynnelsen av året arrangerer vi en «bli kjent-tur». Denne er inkludert i prisen for Tentro og er obligatorisk. Dato kommer når høsten nærmer seg. Denne turen handler om å bli kjent og sammensveiset som gjeng.

Spaniatur

Å reise sammen med konfirmantgruppa til utlandet er en opplevelse for livet! Vi har mange års erfaring med konfirmantturer til utlandet. Nå prøver vi for første gang å reise til Spania.

Vi skal forberede oss med litt spanske gloser, før vi reiser til Benidorm 23.-26. februar 2024. Her skal vi besøke «Corazón Exprés» (Hjerteekspressen), besøke et par kirker samt forsøke å få til en «landskamp» i fotball mot lokale ungdommer. Det blir nok også tid til noen vanlige utenlandsting som å spise ukjent eksotisk mat og kjøpe litt suvenirer.

Konfirmasjonsdagen 2024

Selve konfirmasjonsdagen blir lørdag 27. april 2024 kl. 11.00. Sted kommer vi tilbake til.

Share on Facebook

Logg inn